De kracht van Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR) heeft zich in de afgelopen jaren duidelijk laten gelden. Waar de technologie voor het eerst aan het grote publiek kenbaar werd gemaakt in de vorm van games op de mobiele telefoon, zijn er nu vele toepassingen mogelijk die ook voor de zakelijke markt interessant kunnen zijn.

hololens-remote-assist
Wanneer we echter kijken naar de aanschaf van een HoloLens device, dan zijn de kosten aanzienlijk. Zeker als je bedenkt dat er ook nog applicaties moeten worden ontwikkeld. Vaak is het de bedoeling dat meerdere medewerkers gaan werken met de HoloLens, wat inhoudt dat er soms enkele tientallen HoloLenzen nodig zijn om daadwerkelijk impact te kunnen hebben op de werkvloer.

Lees verder op de blog van ETTU

Previous articleHoloLens and Unity tip #006 – Speech commands for HoloLens with and without internet connection
Next articleHoloLens and Unity tip #007 – Vuforia behaviour off and on in your HoloLens app
A professional which inspires, motivates and educates businesses on how to leverage emerging technologies using Virtual, Augmented and Mixed Reality in their journey to digital innovation. He has a strong background on SharePoint, Office 365 and Microsoft Azure and is working with machine learning, artificial intelligence and cognitive services. Primarily focused on manufacturing, construction, industry, logistics and maritime/offshore, his goal is helping businesses to achieve more on creating, improving, smartening and shortening of business processes by using services, apps and devices. Furthermore, he engages in speaking, blogging and is organizer of events like the Mixed Reality User Group, Mixed Reality Talk @ VR, SP&C and the Global AI/MR Bootcamp. With more than 20 years of IT Business experience, acting in different roles like solution architect, he believes the future is just starting! Highly experienced in all realities, HoloLens and other devices, User experiences on devices and connecting the world to the cloud will help him to shape that future!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here